Woensdag 17 juni (of 24 juni)

‘Wini-pa en Wini-moe’ in Cabrio


anoniem 1


Een recreatief, maar ook cultureel/educatief programma, waarbij is gelet op de haalbaarheid voor Ukkepukken, maar ook wie groter en ouder is dan ukkepuk, zal plezier hebben met deze voorstelling.

Muziek, verhalen, sketches en teksten van Noord-Amerika tot Bolivia in Zuid-Amerika. Veren en indianen.... Oehoehoe en Winnetou.... cowboys, paarden en scalperen.... Maar.... komen die kleine mannetjes met vlechtjes en hoedjes op nou uit Peru, Ecuador of Bolivia? Ze lijken allemaal op elkaar, dat zegt iedereen!
Veel tromgeroffel en zingen, en er worden authentieke instrumenten uit o.a. Bolivia gebruikt. Kortom.... Het wordt deze middag een groot Undianen-feest!!!
Aanvang 14.30 uur.
Bij slecht weer wordt uitgeweken naar woensdag 24 juni, zelfde tijd.

De productie wordt financieel gesteund door de Fa. J. G. Bodewes 2. Kaarten à ƒ 7,50 (ƒ 5,- met bon uit de Soester Courant zijn verkrijgbaar bij de VVV en aan de kassa van het theater 3.


Wini-pa en Wini-moe.
[1]In: Soester Courant, 10 juni 1998.
[2]J. G. Bodewes (tegenwoordig Bodewes Soest B.V.) is een makelaar in Soest.
[3]Openluchttheater Cabrio is sinds 1938 een openluchttheater in de bossen bij Soest, dat vooral gebruikt wordt voor muziekvoorstellingen.Terug naar de Nederlandstalige bibliografie.

Terug naar de Karl May-startpagina.

Terug naar de Apriana-startpagina.Google
www op deze website