Programmawijzigingen in De Flint (april)

anoniem 1


Het uitbranden van de theaterzaal op 25 november jl. heeft tot gevolg dat diverse voorstellingen, die aangekondigd waren in het jaarboekje van De Flint 2 voor de maand april niet door kunnen gaan of verplaatst zijn naar een ander podium. Lees daarom de komende tijd altijd goed de agenda van De Flint, volg de plaatselijke pers of bel de infolijn 758404.
Alle evenementen in De Stadshal gaan gewoon door. De Stadshal van De Flint is gelukkig gespaard gebleven voor de brand Hierdoor gaan alle evenementen die voor deze zaal waren aangekondigd, gewoon door. En voor zover het de technische en artistieke kwaliteiten van een produktie toelaat, wordt er geprobeerd voorstellingen die aangekondigd waren voor de theaterzaal, om te zetten naar de Stadshal.
Aanschaf tribunes in De Stadshal maken het zicht uitstekend. Sinds februari jl. zijn er voor De Stadshal verrijdbare tribunes aangeschaft. Op deze tribunes kunnen ca. 300 mensen plaatsnemen. Het zicht op het Stadshalpodium is met de komst van de tribunes uitstekend geworden.
Vervoer naar andere theaters met VAD-tours. In deze agenda zult u regelmatig lezen, dat voorstellingen – die ten gevolge van de brandschade in de theaterzaal in De Flint niet kunnen doorgaan – verplaatst zijn naar een ander podium. Als de oplossing niet in Amersfoort gevonden kon worden, is er voor sommige gevallen bij theaters in de regio speelruimte gevonden. In dat geval vervoert VAD-tours u gratis vanaf de parkeerplaats naast De Flint en brengt u daar ’s avonds weer terug. Een service die door veel bezoekers bijzonder op prijs wordt gesteld, gezien de positieve ervaring tot nu toe.

[…] Agenda april

[…]

• maandag 15; Cabaretgroep Pappenheim 3 met ‘Winnetou’s testament’. Let op! Deze voorstelling is verplaatst naar Theater de Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, 20.30 uur Prijs: ƒ 20,-; ƒ 17,50 p65; ƒ 15,- cjp. Kaartverkoop via kassa van De Flint.

[…]


[1]In: Soester Courant, 27 maart 1991.
[1]De Flint (voluit: Flint Theater & Congressen) is een theater- en congrescentrum aan de Coninckstraat 60 in Amersfoort.
[3]Cabaret Pappenheim was eind jaren ’80/begin jaren ’90 een cabarettrio, bestaande uit Peter Lusse (voluit: Petrus Joannes Hendrikus Lusse, * 26 juni 1959), Lenette van Dongen (* 1 december 1959) en Hans van Gelder (* 22 april 1961), later uit Peter Lusse, Mylène d’Anjou (voluit: Mylène Marie d’Anjou, * 20 januari 1966) en Bas Odijk (* 1953).Terug naar de Nederlandstalige bibliografie.

Terug naar de Karl May-startpagina.

Terug naar de Apriana-startpagina.Google
www op deze website